STUDIO PROJEKTOWE JAKUB GAŁĘSKI

BLOG

Find new information

0 Comments

2 lata Ago

CENTRUM SPORTOWO-WSPINACZKOWE W BIERUNIU

inwestor: GMINA BIERUŃ / BOSIR zespół: Kuba Gałęski, Maciej Grzywacz parametry: 507,2 m² / 3015,0 m3 Prezentujemy projekt remontu i…

Read More

0 Comments

2 lata Ago

SZCZYRK-SKALITE

inwestor: GMINA SZCZYRK zespół: Kuba Gałęski, Grzegorz Jurasz   Prezentujemy projekt Centrum Przesiadkowego w Szczyrku.     ROK : 2019-2021…

Read More

0 Comments

6 lat Ago

PACIORKOWCE

lokalizacja: Bieruń Nowy inwestor: UM w BIERUNIU zespół: Kuba Gałęski, Justyna Skrzek, Piotr Serkiz powierzchnia: użytkowa 950,0 m² opis projektu: Koncepcja…

Read More

0 Comments

8 lat Ago

TECHNICA® – NOWA SIEDZIBA

lokalizacja: OCHABY MAŁE koło Skoczowa inwestor: TECHNICA GROUP spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. zespół: Kuba Gałęski, Maciej Roth powierzchnia: użytkowa…

Read More

0 Comments

9 lat Ago

OSP W BIERUNIU

lokalizacja: Bieruń inwestor: UM w BIERUNIU zespół: Kuba Gałęski, Tomasz Dura, Maciej Roth powierzchnia: użytkowa 950,0 m² opis projektu: Koncepcja OSP…

Read More

0 Comments

10 lat Ago

KABINA AKUSTYCZNA – PROGRESS_BOX

inwestor: JJA PROGRESS ANDRZEJ WOLSKI SP.JAWNA zespół: Kuba Gałęski http://www.progressbox.jjaprogress.com PROGRESS BOX to produkt firmy J.J.A-PROGRESS Andrzej Wolski Spółka Jawna….

Read More

0 Comments

11 lat Ago

ZADASZENIE DZIEDZIŃCA ZAMKU W BIELSKU-BIAŁEJ

lokalizacja: BIELSKO-BIAŁA inwestor: Muzeum Historyczne w Bielsku–Białej zespół: Kuba Gałęski, Maciej Roth, Kamil Szołtysek – GRandS Architekci PROJEKT KONKURSOWY opis…

Read More
Najnowsze komentarze
    Kategorie
    • Brak kategorii